Oogkliniek van Dr. E. Mertens te Antwerpen

Dr. E. Mertens

ilustratie: de oogkliniek De oogkliniek van Dr. Erik Mertens is gespecialiseerd in het behandelen van verscheidene oogaandoeningen.

Wij beschikken over de nodige apparatuur en medische kennis voor de behandeling van cataract of staar, verziendheid of hypermetropie, voor bijziendheid of myopie, cilinderafwijking of astigmatisme…

Dankzij de professionaliteit en de nieuwste apparatuur, kunnen wij eventuele neveneffecten tot een minimum beperken en uw opname in de kliniek zeer kort houden.

Ook om er jonger en beter uit te zien, kan u terecht in onze oogkliniek. Ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen worden bij ons op vakkundige wijze, door een bekwaam chirurg, verholpen. Zo kan onze oogkliniek er voor zorgen dat u er jaren jonger uitziet en u opnieuw met een frisse, ontspannen blik op het leven kijkt.

Indien u interesse heeft voor een behandeling in onze oogkliniek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om op uw vragen te antwoorden en u alle gewenste informatie te verschaffen via mail info@zien.be of telefonisch +32 (0)3 828 29 49.

Vorige: Conductieve keratoplastie | Volgende: Katarakt

 Wilt u graag een rondleiding in het Oogcentrum, klik dan hier!
Voorstelling team
Biografie Dr. E. Mertens

Onderhoudskontrakten

Boomsesteenweg 223
2610 Wilrijk
Belgie

E-mail
info@zien.be

Tel.
+32 (0)3/828 29 49

Fax
+32 (0)3/820 88 91