Ooglaseren bij Oogcentrum Dr. E. Mertens te Antwerpen

Dr. E. Mertens

ooglaseren:illustratie

Ooglaseren is een veilig en blijvend alternatief op het dragen van contactlenzen of een bril.

Het hoornvlies van het oog wordt door middel van een laser teruggebracht naar een juiste kromming of vorm waardoor u terug scherp kan zien zonder bril of contactlenzen. Deze behandeling kan toegepast worden bij personen die verziend zijn met correcties van 1 tot 8 of bijziend met correcties van +1 tot +4.

De resultaten van ooglaseren zijn blijvend, een bijkomende behandeling is dus niet nodig. Het ooglaseren is veilig en snel, en de herstelperiode is van korte duur.

Er zijn verschillende behandelingen wat betreft ooglaseren. De standaard manier is de Lasik behandeling. Bij deze behandeling wordt een klein flapje aan de voorkant van het oog losgemaakt. Hieronder zal de laserbehandeling plaatsvinden, waardoor er geen wonde aan de buitenkant van het oog wordt gemaakt.

Een nieuwere methode is epiLasik, de vervanger van het verouderde PRK en Lasek. Bij deze techniek wordt enkel het meest oppervlakkige laagje losgemaakt. Het losgemaakte laagje groeit in minder dan een week tijd terug volledig vast, dit in tegenstelling tot de klassieke Lasik flap.

De meest moderne techniek is de Ultra Lasik en Ultra Epi Lasik.

Wenst u meer te weten over de technieken van ooglaseren? Contacteer ons via mail info@zien.be of telefonisch via +32 (0)3 828 29 49.

Vorige: Ooglaser | Volgende: Oogcorrecties

 Wilt u graag een rondleiding in het Oogcentrum, klik dan hier!
Voorstelling team
Biografie Dr. E. Mertens

Onderhoudskontrakten

Boomsesteenweg 223
2610 Wilrijk
Belgie

E-mail
info@zien.be

Tel.
+32 (0)3/828 29 49

Fax
+32 (0)3/820 88 91