Zyoptix toepassingen bij Oogcentrum te Antwerpen

Dr. E. Mertens

zypotix: illustratie

Stel u voor dat u op een dag ontwaakt en uw wereld er helemaal helder uitziet. Geen geknoei meer met lenzen of op zoek naar je bril. Gewoon wakker worden en meteen zien hoe laat het is, in de spiegel kijken zonder je voorover te buigen om jezelf duidelijk te zien. Gaan zwemmen en niet moeten turen om te kijken waar je kinderen op dat moment zijn.
Dit is precies wat u overkomt als een Zyoptix ooglaser procedure ondergaat.

Net als uw vingerafdrukken zijn geen twee irissen gelijk en kunnen zij worden gebruikt om een unieke identificatie te geven.
De Zyoptix laser houdt rekening met leeftijd, geslacht, vorm van het oog en kan door middel van een digitale foto van de iris (regenboogvlies) ook de positie van het oog terugvinden.

Het Zyoptix -systeem voorziet de meest geavanceerde technologie om zeer kleine foutjes in uw gezichtsvermogen op te sporen en tevens te behandelen. Met een Zyoptix toestel beschikt uw chirurg over een veel grotere kennis die aangeeft of uw ogen al dan niet geschikt zijn voor een bepaalde behandeling.

Voor een refractieve ingreep plaats kan vinden, wordt er een uitgebreid onderzoek gedaan, een Zyoptix-beoordeling waarbij veel geavanceerde, ingebouwde veiligheidsvoorzieningen helpen de behandeling te optimaliseren. Dit alles tijdens een proces dat de chirurg in de gelegenheid stelt een beter inzicht te krijgen in uw gezichtsvermogen en de voor uw ogen best geschikte behandeling.

Zyoptix betekent dat de oogbehandeling, de oogoperatie met laser uniek is voor elk oog. De laserbehandeling wordt aangepast aan de stand van het oog door middel van de multidimensionele oogbewegingssensor. Deze volgt u tijdens de ingreep, het eigenlijke laseren. De Zyoptix herkent uw oog, na alle informatie te hebben opgeslagen tijdens het uitgebreide vooronderzoek en zal bij de geringste beweging van uw oog tijdens de ingreep, onmiddellijk stoppen met laseren. Het toestel weet precies welke correcties het bij uw oog moet aanbrengen, zodat dit een verfijnde werking garandeert.

Contacteer ons voor meer informatie over Zyoptix. Mail ons via info@zien.be of telefonisch via +32 (0)3 828 29 49

Vorige: Verziend

 Wilt u graag een rondleiding in het Oogcentrum, klik dan hier!
Voorstelling team
Biografie Dr. E. Mertens

Onderhoudskontrakten

Boomsesteenweg 223
2610 Wilrijk
Belgie

E-mail
info@zien.be

Tel.
+32 (0)3/828 29 49

Fax
+32 (0)3/820 88 91